Schooten Advies is een no-nonsense accountants- en belastingadvieskantoor in Helmond. We richten ons op het MKB in de regio Eindhoven-Helmond. Het kantoor is eind jaren negentig opgericht. Sinds 2006 treden we naar buiten onder de naam Schooten Advies.

Wij zijn ondernemers, net als u. Wij zijn ook starter geweest, hebben ons in de schulden gestoken en risico’s genomen. Wij hebben de gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid aan den lijve ondervonden en personeel aangenomen en ontslagen. Maar ook de successen gevierd die ons hebben gebracht tot waar we nu staan:

Een gezonde onderneming met een stabiele directie en een hecht team van 15 medewerkers. Een kantoor van mooie omvang, vinden wij. Groot genoeg om een breed dienstenpakket aan te bieden, bekwaam personeel aan te trekken en topkwaliteit te leveren. Klein genoeg om snel te kunnen schakelen en een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen. Deze combinatie leidt tot een prijs-kwaliteitsniveau waar menig ander kantoor niet aan kan tippen.

Schooten Advies Accountants & Fiscalisten
Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond
0492-588044
info@schootenadvies.nl
www.schootenadvies.nl

Patrick Steeghs

Patrick Steeghs

Fiscalist / Financieel Planner

Schooten Advies Accountants & Fiscalisten

Schootense Dreef 31
5708 HZ Helmond