Savant Zorg

Savant Zorg is een grote, gecertificeerde zorgaanbieder in de regio Zuidoost-Brabant. Savant levert een breed pakket aan diensten voor zorg, wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij onze cliënten thuis als in onze mooie, moderne woonzorgcentra.

Het verhaal van Savant Zorg

Lekker lang uitslapen of juist vroeg uit bed. Een bakje koffie drinken met je buurvrouw. Even een praatje maken of herinneringen ophalen met muziek van vroeger. Kinderen die op bezoek komen. Een extra stuk van je favoriete taart op je verjaardag. Als het om fijn leven gaat zijn het de alledaagse kleine dingen die het leven mooi en waardevol maken. Daar worden mensen gelukkig van.

Om voor onze cliënten het leven zo mooi en waardevol mogelijk te maken, nemen wij, als medewerkers van Savant Zorg, ruimte en initiatief in ons werk. Ondanks een wereld met regels en procedures, creëren wij binnen onze eigen teams zelf passende oplossingen en afspraken. Omdat wij geloven dat aandacht voor zaken waar cliënten blij van worden, ervoor zorgt dat zij langer actief, veerkrachtig en zelfstandig zijn. Dat is voor ons ook gezondheid!

Wij luisteren naar de verlangens van onze cliënten. Ons vakmanschap helpt ons de juiste keuzes te maken, samen met familie en mantelzorgers. We zorgen voor veiligheid en vertrouwen, samen voelen we ons hiervoor verantwoordelijk. Interesse tonen, liefde en persoonlijke aandacht geven, praten en luisteren, echt iets betekenen voor onze cliënten. Het is ons vak en bovenal onze passie. Samen pakken we de verantwoordelijkheid.
Wat de verlangens van onze cliënten ook zijn: Savant Zorg luistert.

Savant Zorg
Hoofdkantoor
Steenovenweg 4
5708 HN HELMOND

Postadres
Postbus 222
5700 AE HELMOND

Telefoon: 0492-572111
Website: https://www.savant-zorg.nl/

Anke Kuijpers

Anke Kuijpers

Programmamanger Vastgoed

Richard van de Walle

Richard van de Walle

Adviseur Facilitaire Zaken & Inkoop

LID

LID INFO