Wie zijn u van dienst

De bedrijvenadviseurs van Rivez zijn gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide mensen die u en uw specifieke werkzaamheden begrijpen en oplossingen bieden. Door middel van risicobeheersingsprogramma’s en specialistische verzekeringsadviezen zorgen onze bedrijvenadviseurs voor passende oplossingen binnen uw bedrijf.

Rivez is al jarenlang een vertrouwd adres voor ondernemers. U onderneemt en Rivez staat u met raad en daad terzijde. Tegelijkertijd profiteert u van de kennis, ervaring en inkoopkracht die wij in de markt hebben opgebouwd.

Rivez werkt samen met accountants, belastingadviseurs, accountants en vermogensbeheerders. Gebruikmakend van elkaars kennis werkt versterkend, efficiënt en sluit uit dat er belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

De bedrijvenadviseurs van Rivez werken zowel landelijk als regionaal.

U heeft bij Rivez altijd uw eigen adviseur, die altijd voor u klaar staat en al uw zaken op verzekeringsgebied voor u regelt. Een hechte vertrouwensrelatie tussen bedrijf en adviseur is de basis voor een goed verloop gedurende het gehele proces. Het begeleiden en adviseren van een bedrijf vereist nu eenmaal een gedegen aanpak. En daar zit het verschil, specialisme en inlevingsvermogen.

Een goed opererende backoffice zorgt voor ondersteuning van onze adviseurs en dagelijkse afhandeling van vragen, mutaties en schadegevallen.

Europaweg 158
5707 CL Helmond
Telefoon: 088 – 8000 900
www.rivez.nl
Postbus 949
5700 AX Helmond

Gerard Groot

Gerard Groot

Directeur

06-51404157
g.groot@rivez.nl
Marcel van den Heuvel

Marcel van den Heuvel

Senior Adviseur

Wiljon Schepers

Wiljon Schepers

Directeur

Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV

Kantoor Helmond
Europaweg 158
5707 CL Helmond