Het doel van de OVGS is een platform creëren voor en door ondernemers gevestigd op Groot Schooten. Enerzijds betreft het de belangenbehartiging van de ondernemers die in “ons gebied” gevestigd zijn en anderzijds zeker ook een club waar het gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje niet ontbreekt.

De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid ervaring en ideeën uit te wisselen, maar ook om de, vaak zo noodzakelijke, persoonlijke contacten te leggen. Eveneens bestaat de mogelijkheid om de eigen onderneming te presenteren.
Deze onderlinge contacten onderhouden wij vooral middels een viertal bijeenkomsten per jaar. Een jaaragenda van deze bijeenkomsten vindt u uiteraard op onze website.

Deze bijeenkomsten zijn divers van aard. Zo kunnen thema’s als beveiliging,  personele aangelegenheden, juridische en fiscale actualiteiten besproken worden.

Alleen kunnen wij de klus niet klaren, daar hebben wij u voor nodig! Dus word lid van OVGS! Samen de krachten bundelen, zo kunnen wij met succes, de gemeenschappelijke belangen van gevestigde bedrijven behartigen!